Email: panosmaris1@gmail.com     Ή επικοινωνήστε μαζί μου μέσω της φόρμας εδώ.

ΗΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ιστορία του Ελληνοτουρκικού πολέμου από της ενάρξεως της τελευταίας Κρητικής επαναστάσεως μέχρι του πέρατος του πολέμου, γραφείσα επί τη βάσει των επισήμων εγγράφων και των ασφαλεστέρων πληροφοριών μετά πολλών εικόνων και τοπογραφικών χαρτών.

Εκδοτικόν κατάστημα Γεωργίου Δ. Φέξη. Εν Αθήναις, 1897

Τόμοι 2 δεμένοι μαζί (ΠΛΗΡΕΣ).

σελ. 1179 

Πληθώρα Α/Μ εικόνων και φωτογραφιών από τα γεγονότα τόσο της Κρητικής επανάστασης όσο και του Ελληνοτουρκικού πολέμου. Εικόνες των πρωταγωνιστών και μαχών, πολλές ολοσέλιδες. Ιδιωτική βιβλιοδεσία, δερμάτινη ράχη (χρυσότυπος τίτλος) και πανί στα καπάκια. Κιτρίνισμα σελίδων, αλλά καθαρό και πολύ καλά δεμένο. Ωραίο αντίτυπο. 

 

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ηλίας Ι. Οικονομόπουλος Ηλιας Ι. Οικονομοπουλος Ηλία Οικονομόπουλου Ηλια Οικονομοπουλου Ιστορια του Ελληνοτουρκικου πολεμου από της εναρξεως της τελευταιας Κρητικης επαναστασεως μεχρι του περατος του πολεμου, γραφεισα επι τη βασει των επισημων εγγραφων και των ασφαλεστερων πληροφοριων μετα πολλων εικονων και τοπογραφικων χαρτων ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Ελληνοτουρκικός πόλεμος Ελληνοτουρκικος πολεμος